cpt. Cook
 

Sledi v sladkokyselé omáčce

Smažené tresčí kuličky nadívané kokosem
(Beignets de morue farcis à la noix de coco)

Smažený mořský okoun

Smažený platýs
(Sogliola fritta)

Sole meunière
(Mořský jazyk po mlynářsku)

Stoccafisso all'abruzzese
(Sušená treska po abruzzsku)

Štítník v balíčku
(Gallinella al cartoccio)

Tempura

Terstská treska

Tilapie

Treska na africký způsob
(Cabillaud à l'africaine)

Treska na mandlích

Treska na smetaně s kapary

Treska s cibulkou dušenou na víně

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tuňák na česneku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky tuňáka, 2 lžíce másla, 1/2 dl olivového oleje, 41/2 stroužků česneku, 2.15 dl suchého bílého vína, 8 plátků toastového chleba, sůl, mletý pepř, 2 lžíce čerstvě nasekané zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přidáme kromě jednoho všechny stroužky česneku a dobře zamícháme. Přidáme osolené a opepřené stejky, a vaříme 10 minut na středním plameni. Pomalu přilijeme víno a vaříme dalších 15 minut. Mezitím si osmažíme plátky chleba. Hotové plátky potřeme zbývajícím stroužkem česneku. Podáváme posypané čerstvou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1803x    verze pro tisk

Tuňák na pepři

Tuňák na zázvoru

Tuniský kuskus

Valenciánská treska