cpt. Cook
 

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

Tuňák na česneku

Tuňák na pepři

Tuňák na zázvoru

Tuniský kuskus

Valenciánská treska

Zapečená makrela

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečená treska na smetaně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg tresky, 4 lžíce oleje, 1/2 malá cibule,  trochu polohrubé mouky, zelená petrželka, 1/2 stroužek česneku, 1/4 l kysané smetany, 15 dkg tvrdého sýra, 1/2 lžíce másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu necháme zvolna rozmrazit, rozdělíme na porce, osolíme a na oleji po obou stranách do červena opečeme. Vložíme ji do zapékací mísy, polijeme předem připravenou omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a asi 15-20 minut zapékáme.

www.tacos.cz Příprava omáčky: Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem nebo vodou, případně mlékem, přidáme usekaný česnek, petrželku, sůl a smetanu.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2808x    verze pro tisk

Závitky z mořského jazyka a hroznů
(Involtini di sogliola al parmigiano e uva bianca)

Závitky z platýse s rajčaty