cpt. Cook
 

Valtický řízek

Vařené uzené maso

Vařené vepřové koleno s kyselým zelím

Vepřová jambalaya

Vepřová kotleta po japonsku

Vepřová kotlety na petrželce

Vepřová kýta na kmíně

Vepřová kýta po lovecku

Vepřová kýta s rybízem

Vepřová líčka, chorizo a kaštany

Vepřová panenka a špenátové ravioli

Vepřová panenka Parmentier

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová pečeně debrecínská

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg vepřového masa - karé, 1/2  cibule, 2 lžíce másla, 1/8 l kysané smetany, 1/2 lžička hladké mouky, sůl, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso očistíme, osolíme a opaprikujeme. Pak zpěníme posekanou cibuli a maso do ní vložíme. Zakryjeme a nejprve dusíme do měkka. Pak je podlijeme smetanou s trochou mouky a dáme zapéci do trouby, aby maso dostalo barvu.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Debrecínská pečeně, jemný knedlík v ubrousku. Polévku uvaříme zeleninovou a po obědě podáme ovoce, aby nechyběly vitaminy.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5528x    verze pro tisk

Vepřová pečeně na česneku

Vepřová pečeně na smetaně

Vepřová pečeně panenská

Vepřová pečeně s kdoulemi a perníkem

Vepřová pečeně s kmínovou kůrkou

Vepřová pečeně s omáčkou Robert

Vepřová pečeně s paprikou