cpt. Cook
 

Strážnický verbuňk

Šaldorfská pečínka

Šavle sv. Celestýna

Šuej-Ču-Žou - Vepřové maso se špenátem

Šumavská kapsa

Šunka po virginsku

Švýcarský špíz

Thajská pochoutka

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Tykev Jang-tie

Uherské vepřové kotlety

Uzená krkovice po bádensku

Uzená pečínka v těstíčku

Uzené maso s kysaným zelím a smetanou

Uzené se švestkovým čatní

Uzené v kapustě

Valašské kúsky

Valašské vepřové plátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Valtický řízek

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové řízky, 6 dkg másla, 115 dkg žampiónů, 1/2  vejce, hladká mouka, 1/2 lžíce oleje, 15 cl bílého vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řízky dobře naklepeme. Na rozehřáté části másla osmažíme na plátky nakrájené žampióny, osolíme, vmícháme vejce a necháme ztuhnout. Touto směsí poklademe poloviny řízků, přeložíme a okraje sklepneme paličkou nebo upevníme jehlami. Řízky obalíme v mouce a na zbytku rozehřátého másla a oleje po obou stranách opečeme, podlijeme trochou horké vody a dusíme doměkka. Před dohotovením podlijeme vínem. Podáváme s opečenými brambory nebo hranolky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1709x    verze pro tisk

Vařené uzené maso