Crozets au reblochon recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Troubu předehřejte troubu na 200 °C. Přiveďte zeleninový vývar k varu s bobkovým listem a crozety (malé těstovinové čtverečky z pohankové mouky) v něm vařte 7 minut, poté sceďte.
www.tacos.cz Rozpalte olej na pánvi. Orestujte na něm nakrájený pórek a cibuli 5 minut za občasného míchání. Zalijte vodou, osolte, opepřete a pokračujte ve vaření, dokud se voda neodpaří. Přidejte do pánve uvařené těstoviny a promíchejte asi 3 minuty. Přidejte tučnou smetanu, nasekané ořechy, nasekanou petrželku a espeletskou papriku. 2 minuty promíchejte, dochuťtě solí i pepřem. Přendejte do vymazaného pekáče. Reblochon nakrájejte na plátky. Ty položte navrch a zapečte v troubě 20 minut.