cpt. Cook
 
[001-020]   [021-040]   [041-059]   


11.08.2025  Mrkvová polévka s mandlemi

08.08.2025  Zelená polévka s burratou

08.08.2025  Chowder s treskou
(Haddock chowder)

08.08.2025  Crozety s reblochonem
(Crozets au reblochon)

06.08.2025  Kuře s vanilkou a medem
(Poulet a la vanille et au miel)

06.08.2025  Pečený hejk puttanesca

06.08.2025  Zapékané zelí s hovězím a sýrem
(Casserole de chou, boeuf et fromage)

06.08.2025  Parmentier z trhaného kuřecího

06.08.2025  Borůvkový koláč se sýrem fourme d'Ambert
(Cake aux myrtilles et à la fourme d'Ambert)

05.08.2025  Polévka z fazolek s klobáskou
(Zuppa di fagiolini)

05.08.2025  Zapečená brokolice s těstovinami a sýrem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Červené lasagne s houbami

Lasagne rosse ai funghi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg čerstvých vaječných lasagní, 7 dkg parmazánu, 15 dl bešamelové omáčky, 215 dkg mozzarelly,

na omáčku: 150 dkg žampiónů, 4 dl passaty, zelená petrželka, 1/2 stroužek česneku, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz Olej zahřejte na pánvi a nechte ho několik minut ochutit rozdrceným česnekem. Přihoďte houby (předem očištěné vlhkou utěrkou, abyste je zbavili nečistot) a několik minut je restujte na silném plameni. Přidejte rajčatové pyré, sůl a pepř, snižte teplotu a přiklopte pokličkou. Houbovou omáčku vařte 20 minut, poté pokličku sundejte a ještě 5 minut ji dovařujte.

www.tacos.cz Vymažte zapékací misku, na dno rozetřete dvě lžíce bešamelové omáčky, vytvořte vrstvu z těsta a na něj dejte houbovou omáčku a bešamelovou omáčku, poté posypte strouhaným parmazánem. Pokračujte ve vytváření vrstev, dokud vám nedojdou ingredience. Nakonec posypte strouhaným parmazánem a lasagne s houbovou omáčkou pečte 30 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 05.08.2025    zobrazeno 35x    verze pro tisk

05.08.2025  Lasagne s ricottou a špenátem
(Lasagne ricotta e spinaci)

05.08.2025  Oráčovy kapsy se sýrem a rajčaty
(Ploughman's cheese & tomato pockets)

03.08.2025  Pečená dýně s modrým sýrem
(Potimarron au bleu)

03.08.2025  Plněné žampiony z horkovzdušné fritézy

03.08.2025  Fazolové lívance s bylinkami a ricottou

01.08.2025  Jehněčí guláš s nadýchanými knedlíky
(Lamb stew with fluffy rosemary & cheddar dumplings)

01.08.2025  Hráškové kačori
(Manju's kachori)

01.08.2025  Koláč s fetou a hráškem