cpt. Cook
 
[001-020]   [021-040]   [041-059]   


11.08.2025  Mrkvová polévka s mandlemi

08.08.2025  Zelená polévka s burratou

08.08.2025  Chowder s treskou
(Haddock chowder)

08.08.2025  Crozety s reblochonem
(Crozets au reblochon)

06.08.2025  Kuře s vanilkou a medem
(Poulet a la vanille et au miel)

06.08.2025  Pečený hejk puttanesca

06.08.2025  Zapékané zelí s hovězím a sýrem
(Casserole de chou, boeuf et fromage)

06.08.2025  Parmentier z trhaného kuřecího

06.08.2025  Borůvkový koláč se sýrem fourme d'Ambert
(Cake aux myrtilles et à la fourme d'Ambert)

Itálie   bluestarbluestarbluestarwhitestarwhitestar

Polévka z fazolek s klobáskou

Zuppa di fagiolini

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule, 1/2  červená paprika, 3  klobásy, 3  rajčata, 22.15 dkg fazolových lusků, 1/2 špetka červeného pepře, sůl, 3 šálky vody, 1/4 šálku rýže např. Arborio
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do přiměřeně velkého hrnce nalijte olej. Cibuli a papriku nakrájejte na kousky. Přidejte cibuli, papriku a vepřové klobásky a restujte za občasného míchání, dokud klobásy lehce nezezlátnou, asi 10 minut.

www.tacos.cz Rajčata oloupejte, zbavte semínek a nakrájejte na kousky. Zelené fazolky očistěte a nakrájejte na sousta. Přidejte rajčata, zelené fazolky, drcený červený pepř a sůl podle chuti. Přilijte studenou vodu a přiveďte k varu. Snižte teplotu a vařte 15 minut.

www.tacos.cz Klobásy přeneste na prkénko, nakrájejte je na tenká kolečka a vraťte zpět do hrnce. Vmíchejte rýži a vařte, dokud rýže nezměkne, dalších 15 až 20 minut. Podávejte horké.

Recept ze skupiny: Polévky - polévky s masem
vloženo 05.08.2025    zobrazeno 29x    verze pro tisk

05.08.2025  Zapečená brokolice s těstovinami a sýrem

05.08.2025  Červené lasagne s houbami
(Lasagne rosse ai funghi)

05.08.2025  Lasagne s ricottou a špenátem
(Lasagne ricotta e spinaci)

05.08.2025  Oráčovy kapsy se sýrem a rajčaty
(Ploughman's cheese & tomato pockets)

03.08.2025  Pečená dýně s modrým sýrem
(Potimarron au bleu)

03.08.2025  Plněné žampiony z horkovzdušné fritézy

03.08.2025  Fazolové lívance s bylinkami a ricottou

01.08.2025  Jehněčí guláš s nadýchanými knedlíky
(Lamb stew with fluffy rosemary & cheddar dumplings)

01.08.2025  Hráškové kačori
(Manju's kachori)

01.08.2025  Koláč s fetou a hráškem