cpt. Cook
 
[001-020]   [021-040]   [041-059]   


11.08.2025  Mrkvová polévka s mandlemi

08.08.2025  Zelená polévka s burratou

08.08.2025  Chowder s treskou
(Haddock chowder)

08.08.2025  Crozety s reblochonem
(Crozets au reblochon)

06.08.2025  Kuře s vanilkou a medem
(Poulet a la vanille et au miel)

06.08.2025  Pečený hejk puttanesca

06.08.2025  Zapékané zelí s hovězím a sýrem
(Casserole de chou, boeuf et fromage)

06.08.2025  Parmentier z trhaného kuřecího

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Borůvkový koláč se sýrem fourme d'Ambert

Cake aux myrtilles et à la fourme d'Ambert

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  3  vejce, 12.15 dkg moučkového cukru, 215 dkg hladké mouky, 17.15 dkg másla, 115 dkg francouzského sýra Fourme d'Ambert, 20 dkg borůvek, 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva,  špetka soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 150 °C. Ve velké míse ušlehejte vejce s cukrem. Přidejte mouku a prášek do pečiva, poté vlažné rozpuštěné máslo, špetku soli a rozdrobený sýr Fourme d'Ambert. Přidejte borůvky, dbejte, aby se nepříliš rozmačkaly. Nalijte směs do nepřilnavého pekáčku a dejte péct na 45 minut.

www.tacos.cz recept šéfa Thierryho Chelleho z restaurace Les Copains v Ambertu

www.tacos.cz

www.tacos.cz Příloha: růžové víno

vloženo 06.08.2025    zobrazeno 31x    verze pro tisk

05.08.2025  Polévka z fazolek s klobáskou
(Zuppa di fagiolini)

05.08.2025  Zapečená brokolice s těstovinami a sýrem

05.08.2025  Červené lasagne s houbami
(Lasagne rosse ai funghi)

05.08.2025  Lasagne s ricottou a špenátem
(Lasagne ricotta e spinaci)

05.08.2025  Oráčovy kapsy se sýrem a rajčaty
(Ploughman's cheese & tomato pockets)

03.08.2025  Pečená dýně s modrým sýrem
(Potimarron au bleu)

03.08.2025  Plněné žampiony z horkovzdušné fritézy

03.08.2025  Fazolové lívance s bylinkami a ricottou

01.08.2025  Jehněčí guláš s nadýchanými knedlíky
(Lamb stew with fluffy rosemary & cheddar dumplings)

01.08.2025  Hráškové kačori
(Manju's kachori)

01.08.2025  Koláč s fetou a hráškem