cpt. Cook
 
[001-020]   [021-040]   [041-059]   


31.07.2025  Šunkové krokety s medvědím česnekem

30.07.2025  Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

30.07.2025  Salát z pečené hlívy královské
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini)

30.07.2025  Zapečené těstoviny s brambory
(Pasta e patate gratinata)

30.07.2025  Makaróny alla Norma
(Maccheroni alla Norma)

29.07.2025  Terina z vepřových líček s petrželkou
(Terrine de joues de porc en persillade)

29.07.2025  Jehněčí dopiaza s brokolicovou rýží

27.07.2025  Skotská vejce z air-fryeru

27.07.2025  Pasta s kapustovým pestem
(Pâtes au pesto de chou kale)

27.07.2025  Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte
(Endives au jambon et à la cancoillotte)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pasta se dvěma sýry

Pasta con caciocavallo e provola

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  32 dkg těstovin maniche, 1/2 stonek řapíkatého celeru, 1/2  cibule, 15 dkg pancetty, zeleninový vývar, 12 dkg caciocavallo silano, 4 dkg provola, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Celer a cibuli očistěte, nakrájejte na kostičky a spolu se slaninou a trochou oleje osmahněte na velké nepřilnavé pánvi. Těstoviny povařte jen chvilku v osolené vroucí vodě a slijte je, přidejte je do soté na pánvi a vařte je dál, přičemž průběžně přidávejte vroucí zeleninový vývar naběračkou, jako na rizoto. Po 10 minutách, když jsou těstoviny hotové, snižte teplotu a přidejte nahrubo nastrouhaný polotvrdý sýr caciocavallo.

www.tacos.cz Těstoviny opatrně míchejte dvěma dřevěnými vařečkami, dokud se sýr nerozpustí do krému (v případě potřeby přidejte lžíci vývaru), nakonec přidejte nastrouhaný sýr provola, opepřete, promíchejte a podávejte.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 27.07.2025    zobrazeno 61x    verze pro tisk

27.07.2025  Clafoutis z růžičkové kapusty
(Clafoutis aux choux de Bruxelles, piment et lard fumé)

26.07.2025  Francouzská bistro cibulačka
(Soupe à l'oignon gratinée)

26.07.2025  Rizoto z máslové dýně a cancoillotte
(Risotto à la courge butternut et à la cancoillotte)

23.07.2025  Velouté au magret fumé
(Polévka z uzených kachních prsou)

23.07.2025  Zelené lasagne s ragú z mortadely
(Lasagne verdi con ragù di mortadella)

23.07.2025  Chřestový koláč s rukolou, kapary a holandskou omáčkou

23.07.2025  Zelený hráškový koláč
(Cake vert aux petits pois)

22.07.2025  Hummus s řepou a ořechy

22.07.2025  Caldo verde