Zapékané zelí s hovězím a sýrem [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Mladé zelí po polsku

Nákyp z kysaného zelí

Plněné zelí

Plněné zelí Camburat
(Choux farci Camburat)

Plněné zelné listy

Sarma z hlávkového zelí

Sedmihradské vrstvené zelí

Sladkokyselé zelí

Smažené zelné řízky

Šarišské zelí

Záhorácká fašírka

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapékané zelí s hovězím a sýrem

Casserole de chou, boeuf et fromage

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  415 dkg hovězího mletého masa, 8 dl krájených nakládaných rajčat, 2.15 dl rýže, 3.715 dl vývaru, 1/2  cibule, 3 šálky nakrájeného savojského zelí, 1.15 šálku strouhaného švýcarského tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli nakrájejte a na velké pánvi ji orestujte. Přidejte mleté hovězí maso a opékejte, dokud nezezlátne. Přidejte krájená rajčata, rýži, zelí a vývar. Osolte, opepřete a promíchejte. Přikryjte a zapékejte 18-20 minut, dokud není rýže měkká. Pokryjte směs sýrem a pokračujte ve pečení další 3 minuty.

www.tacos.cz

vloženo 06.08.2025    zobrazeno 43x    verze pro tisk

Zelí červené dušené s kysanou smetanou a jablky

Zelí červené dušené v troubě

Zelí červené na bílém víně

Zelí červené s citrónovou šťávou a vínem

Zelí červené s jablky

Zelí dušené s flíčky

Zelí dušené s flíčky

Zelí hlávkové dušené