cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Afghánské ragú ze zvěřiny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg zvěřiny, 1/2  cibule, 1/2  paprika, 4  broskve nebo meruňky (rozpůlené), 8  švestek, 1/4 lžičky mleté skořice, 1/2 lžičky soli,  trochu moučkového cukru, 1/4 lžičky mletého pepře, 1/2 lžičky mletého zázvoru, 1/3 l kyselého mléka, 2 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku opečeme cibulku, maso a po čtvrt hodině přidáme na plátky nakrájený paprikový lusk, broskve, švestky, sůl a koření. Pět minut opékáme, pak zalijeme kysaným mlékem tak, aby maso bylo ponořené. Přiklopené v troubě zapékáme doměkka. Šťáva se musí vsáknout.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4102x    verze pro tisk

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Gratin ze zvěřiny a pastinákové pyré

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš