cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Brněnský dančí steak

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg daňčí kýty, 10 dkg slaniny, 115 dkg oleje, 1/2 lžíce hladké mouky, 20 dkg čerstvých hub, 3 dl kysané smetany, 1/2  citrón, 10 dkg brusinek, bobkový list, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dančí kýtu nakrájíme na 12 kousků, každý kousek protáhneme na nudličky nakrájenou slaninou, osolíme, přidáme bobkový list, zakapeme olejem a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Maso vyjmeme, obalíme v mouce a na oleji po obou stranách zprudka opečeme. Přidáme na větší kousky nakrájené houby, necháme chvíli podusit, přidáme smetanu, brusinky, necháme přejít varem a omáčku dochutíme citrónovou šťávou. Vhodnou přílohou jsou bramborové hranolky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5565x    verze pro tisk

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš

Mořidlo na zvěřinu