cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Gratin ze zvěřiny a pastinákové pyré

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jelení hřbet marinovaný

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg jeleního hřbetu, 20 dkg oleje, jalovec, sůl, celý pepř, 60 dkg brambor, 20 dkg smetany, 215 dkg hřibů, 15 dkg másla, 10 dkg demi glace, gin
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný hřbet naložíme do oleje rozmixovaného s jalovcem a černým pepřem nejméně na 12 hodin. Poté zprudka opečeme na oleji a necháme dopést v troubě cca 15 minut při 170 °C. Uvařené brambory rozšťoucháme se smetanou. Hříbky nakrájené na kostky zprudka opečeme na másle, dochutíme solí a bílým pepřem.

www.tacos.cz Na talíř aranžujeme: do kroužku upravíme brambory, vedle přidáme hříbky, maso nakrájíme na plátky, naskládáme na teplý talíř a nalijeme omáčku demi glace dochucenou (podle chuti) ginem.

www.tacos.cz

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5817x    verze pro tisk

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš