cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Itálie - Trentino Alto Adige   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou

Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  1/2  kýta z kamzíka, sůl, mletý pepř, mletý zázvor, 1/2  feferonka, 3 dkg sušených hub, 12 kuliček jalovce, 4 lžíce oleje, 1/2  cibule, 1/2  mrkev, 1/2  řapíkatý celer, 1/2 šálek jalovcové grappy, 3 dl smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nohu kamzíka očistěte, vykostěte a zbavte všech šlach a kusů kůže. Posypte solí, mletým pepřem, zázvorem a chilli papričkou. Doprostřed na místo kosti vložte sušené houby a třetinu drcených plodů jalovce, maso srolujte a dobře stiskněte. V pekáči na troše oleje osmahněte na kousky nalámané kosti a pak osmahněte i válec masa ze všech stran. Vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte. V polovině doby pečení přidejte nahrubo nakrájenou zeleninu. Když je maso měkké (asi po 2,5 hodinách), vyjměte je z pekáče a zabalte do alobalu. Omáčku propasírujte přes síto a zbavte tuku. Přidejte k ní jalovcovou pálenku grappa, zbývající drcený jalovec a smetanu a nechte chvíli povařit. Podle chuti dokořeníte.
vloženo 05.06.2010    zobrazeno 2828x    verze pro tisk

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš

Mořidlo na zvěřinu