cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krumlovský srnčí guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg srnčí plece, 115 dkg oleje, 1/2 lžíce mleté papriky, 1/2 větší cibule, 1/2 lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, bazalka, 3  feferonky, 1/2 lžíce hladké mouky, 15 dkg slaniny, 115 dkg pórku, 15 dkg sterilované červených paprik
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na poloviční dávce oleje opražíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou mletou papriku, necháme zpěnit, přidáme kečup a podlijeme vodou. Mírně provaříme, pak přidáme na kostky nakrájené maso, opražíme, znovu mírně podlijeme a dusíme doměkka. Ze zbylého oleje a mouky připravíme jíšku, kterou guláš zahustíme a znovu necháme provařit. Pak přidáme na kostičky nakrájenou a opraženou slaninu, dochutíme a přidáme nakrájené feferonky. Každou porci zdobíme na talíři jemně nakrájeným pórkem a na nudličky nakrájenou sterilovanou červenou paprikou. Podáváme s tmavým pečivem nebo houskovými knedlíky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 7008x    verze pro tisk

Mořidlo na zvěřinu