cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kančí maso II.

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  kančí kýta, 2 lžíce vepřového sádla, 4 lžíce vody, sůl, mletý pepř, mrkev, petržel, kostkový cukr, 2 dl kysané smetany, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 sklenka červeného vína, vinný ocet nebo citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso naložíme na několik dní do mořidla. Pak je dusíme se sádlem, vodou, solí, pepřem a na kolečka nakrájenou mrkví a kořenovou petrželí. Při dušeni maso často poléváme. Měkké nahnědlé maso vyjmeme ze šťávy a nakrájíme. Několik kostek cukru upražíme hodně do hněda, mouku smícháme s kyselou smetanou a s páleným cukrem nalejeme do šťávy. Omáčku zředíme sklenicí červeného vína, okyselíme vinným octem, nebo citrónovou šťávou a povaříme. Potom šťávu procedíme, vložíme do ní nakrájené maso a ještě jednou necháme přejít var.
vloženo 19.09.2007    zobrazeno 8047x    verze pro tisk

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš

Mořidlo na zvěřinu