cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg daňčí kýty, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce másla, 1/2 dl červeného vína, 15 dkg smetany 33%, 115 dkg brusinkového kompotu, sůl, grilovací koření, vegeta, směs Hubert na zvěřinu (divoké koření), sójová omáčka, pomeranč, jalovec na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z uvedeného druhu masa nakrájíme medailónky, které osolíme, okořeníme, pokápneme olejem (můžeme i koňakem) a necháme 2-3 hodiny odležet. Poté zvěřinu opečeme. Na závěr přidáme máslo, brusinky, zalijeme vínem a smetanou a krátce povaříme.

www.tacos.cz Příloha: mandlové krokety

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 10178x    verze pro tisk

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

Kotlety z divočáka

Krumlovský srnčí guláš

Mořidlo na zvěřinu