cpt. Cook
 

Afghánské ragú ze zvěřiny

Brněnský dančí steak

Dančí medailónky s brusinkovou omáčkou

Dušená jelení kýta s borůvkami

Dušený jelen na houbách

Jelení hřbet marinovaný

Jelení hřbet pečený v bylinkách

Jelení ragú na červeném víně

Jelení soté po břeclavsku

Jelení steak na žampiónech

Kamzičí nožka s jalovcovou omáčkou
(Cosciotto di camoscio con salsa di ginepro)

Kančí hřbet s pikantní omáčkou

Kančí maso I.

Kančí maso II.

Kančí maso III.

Kančí medailonky

Kančí na víně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kotlety z divočáka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kotlet z divočáka, sůl, slanina, 2 lžičky směsi Hubert na zvěřinu, brusinkový kompot, 1/2  pomeranč
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety naklepeme, odřízneme od kostí, osolíme, vetřeme směs Hubert, protkneme 2 proužky slaniny a grilujeme do měkka. Když je maso měkké, položíme na každou kotletu lžičku brusinek, plátek pomeranče a ještě krátce grilujeme.

www.tacos.cz Příloha: bílý chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 10477x    verze pro tisk

Krumlovský srnčí guláš

Mořidlo na zvěřinu