cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Almendrada

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, sůl, mletý pepř, 4 lžíce másla, 1/2  cibule, 2  karotky, 1/4 l bílého vína, 1/2 lžičky mleté papriky, 115 dkg mandlí, 4  rajčata, šlehačka, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme. Na lžíci másla zpěníme nakrájenou cibuli a kostičky karotky, podusíme, přidáme maso, polijeme zbytkem másla, podlijeme vodou a pečeme v troubě. Během pečení poléváme vínem a šťávou, ke konci posypeme paprikou a přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata. Mandle spaříme, oloupeme, nasekáme, osmahneme na lžíci másla, přilijeme šlehačku, uvedeme do varu, ale nevaříme. Na talíři podáváme kuře se šťávou, omáčku pak zvlášť v omáčníku, jako přílohu hranolky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3643x    verze pro tisk

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře