cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Gruzie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čachohbili z kuřete

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1/2  cibule, 2 lžíce másla, 1/2 lžička mleté papriky, 3  rajčata, 1/2 lžička sumahu (nebo dvojnásobek citrónové šťávy), 1/8 l kysané smetany, 1/2 lžička estragonu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jemně nakrájenou cibuli podusíme na másle. Kuře nakrájené na kousky osolíme, opepříme, přidáme papriku, opečeme, podlijeme vodou, přidáme rajčata, sumah (nebo citrónovou šťávu, příp. dřeň) a dusíme. Když maso změkne, přidáme estragon a zalijeme kysanou smetanou. Pojídáme s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3515x    verze pro tisk

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře