cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Česnekové kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 6 stroužků česneku, 15 cl olivového oleje, 1/2  citrón na kůru i šťávu, 1/2 snítka estragonu, 1/2 svazek zelené petrželky, sůl, mletý pepř, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na 8 kousků. Část česneku rozmačkáme a smícháme s olejem, citrónovou kůrou, šťávou a nasekanými bylinkami a promícháme. Kousky potíráme směsí a navrchu sypeme kousky estragonu a česneku. Grilujeme 25 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3340x    verze pro tisk

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře