cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

Cejlonské kuře na karí

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ďábelské kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1/2  cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 lžíce sekané zelené petrželky, sůl, 2 lžičky mletého zázvoru,  špetka pálivé papriky, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce kečupu, máslo na vymazání pekáčku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do misky dáme kečup, olej, jemně nakrájenou cibuli, petrželku, prolisovaný česnek, sůl, zázvor, papriku a vše dobře promícháme. Omyté kuře osušíme a potřeme celé (i uvnitř) připravenou směsí. Dáme do vymazaného pekáčku a zvolna pečeme za občasného podlévání dozlatova. Takto můžeme kuře i grilovat. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3915x    verze pro tisk