cpt. Cook
 

Almendrada

Aromatické kuře na studeno

Avset - plněný chléb

Babiččino kuřecí soté se žampiony
(Sauté de poulet façon grand-mère, champignons et pommes grenailles)

Bosaka

Bozartma z kuřete

Bylinkové kuřecí soté

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cejlonské kuře na karí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, sůl, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 3  feferonky (zelené nebo červené), 1/2 lžíce mleté kurkumy, 1/2 lžička mletého koriandru, 1/2 l řídkého kokosového mléka, 1/2 lžíce tuku, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozehřátý tuk vložíme jemně nakrájenou cibuli dobře smíchanou s jemně nakrájeným česnekem a všechno koření. Smažíme dvě minuty. Přidáme na kousky rozsekané kuře a kokosové mléko a vaříme doměkka na otevřeném ohni. Dochutíme solí a citrónovou šťávou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4096x    verze pro tisk

Celestýnské kuře
(Poulet célestine)

Citronová kuřecí piccata

Citronové kuře na těstovinové rýži

Cordon bleu po sicilsku
(Cordon bleu di pollo alla siciliana)

Country captain

Čahohbili (kavkazská specialita)

Čachohbili z kuřete

Čachochbilli z kuřete

Čerkézské kuře
(Cerkez tavugu)

Česnekové kuře

Česnekové kuře se sýrem a šlehačkou

Ďábelské kuře