cpt. Cook
 

Bavorský masový kotlík

Blančin boršč

Boršč

Budapešťský guláš

Burgundský guláš dle Havla

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bzenecká hovězí paprička

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg předního hovězího bez kostí, 2 větší cibule, 10 dkg vepřového sádla, 115 dkg čerstvých paprik, 115 dkg rajčatové šťávy, 1/2 lžíce kečupu, 1/2 lžíce mleté papriky, 10 kuliček nového koření, 15  bobkových listů, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 l smetany, vegeta nebo glutasol, 15  feferonek, sůl, vepřové sádlo na opečení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hovězí maso nakrájíme na širší nudličky a na sádle zprudka opečeme. Přidáme mletou papriku a osmahneme spolu s jemně nakrájenou cibulí a rajským protlakem nebo kečupem. Podlijeme vodou, přidáme koření, feferonky, osolíme a dusíme doměkka. Před závěrem dušení přidáme nakrájená rajčata a papriky. Smetanu rozšleháme s moukou, zalijeme a chvilku povaříme. Dochutíme vegetou a podáváme s krupicovými nebo máslovými noky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1897x    verze pro tisk

Bzenecké ragú

Cikánský guláš

Ďábelský rychloguláš

Dalmatinský guláš

Debrecínský guláš s rajčaty

Dietní hovězí guláš

Dřevorubecký rychloguláš

Eintopf se salámem a fazolkami

Guláš jugoslávský

Guláš kotlíkový maďarský

Guláš pro vévodu

Guláš s kysanou smetanou

Guláš se zeleninou

Guláš slovenský (tzv. škvrk)