cpt. Cook
 

Bavorský masový kotlík

Blančin boršč

Boršč

Budapešťský guláš

Burgundský guláš dle Havla

Bzenecká hovězí paprička

Bzenecké ragú

Cikánský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ďábelský rychloguláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg roštěnce, sůl, 8 dkg oleje, 10 dkg cibule, 115 dkg kečupu, 1/2 dl vody, 7.15 dkg feferonek, 10 dkg nakládaných okurek, 10 dkg nakládaných kapií, worcestrová omáčka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odleželý roštěnec nakrájíme na nudličky, osolíme a na horkém oleji opékáme skoro doměkka. Vložíme na malé kostky nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme kečup, nakrájené feferonky, okurky a kapie, zastříkneme vodou a worcesterem a vše krátce podusíme. Podáváme s hranolky, rýží nebo chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2906x    verze pro tisk

Dalmatinský guláš

Debrecínský guláš s rajčaty

Dietní hovězí guláš

Dřevorubecký rychloguláš

Eintopf se salámem a fazolkami

Guláš jugoslávský

Guláš kotlíkový maďarský

Guláš pro vévodu

Guláš s kysanou smetanou

Guláš se zeleninou

Guláš slovenský (tzv. škvrk)