cpt. Cook
 

Bavorský masový kotlík

Blančin boršč

Boršč

Budapešťský guláš

Burgundský guláš dle Havla

Bzenecká hovězí paprička

Bzenecké ragú

Cikánský guláš

Ďábelský rychloguláš

Dalmatinský guláš

Debrecínský guláš s rajčaty

Dietní hovězí guláš

Dřevorubecký rychloguláš

Eintopf se salámem a fazolkami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Guláš jugoslávský

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg hovězího masa (skopové, vepřové), 1/2  cibule, 1/2 kg rajčat, 1/2 kg fazolových lusků, sůl, mletá paprika, 2 lžíce tuku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso - ať skopové nebo hovězí či vepřové nebo rozmanitou směs nakrájíme na kostky a vložíme na omastek se zpěněnou cibulí, osolíme, opaprikujeme a místo vodou podléváme šťávou z rajských jablek, kterých musí být tolik jako masa. Později přidáme ještě na šikmo krájené fazolové lusky zelené, předem zbavené vláken, a vše společně dodusíme do měkka. Nezaprašujeme ani necedíme a podáváme se vší zeleninou k bramborům nebo chlebu.

www.tacos.cz Sestava velmi účelná, která dodá masem hodnotné bílkoviny, zeleninou látky ochranné a zasytí příkrmem.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2925x    verze pro tisk

Guláš kotlíkový maďarský

Guláš pro vévodu

Guláš s kysanou smetanou

Guláš se zeleninou

Guláš slovenský (tzv. škvrk)