cpt. Cook
 

Bavorský masový kotlík

Blančin boršč

Boršč

Budapešťský guláš

Burgundský guláš dle Havla

Bzenecká hovězí paprička

Bzenecké ragú

Cikánský guláš

Ďábelský rychloguláš

Dalmatinský guláš

Debrecínský guláš s rajčaty

Dietní hovězí guláš

Dřevorubecký rychloguláš

Eintopf se salámem a fazolkami

Guláš jugoslávský

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Guláš kotlíkový maďarský

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg skopové kýty, 2  cibule, 4 stroužky česneku, 2 lžíce mleté papriky, 3 lžíce vepřového sádla, 1/2  bobkový list, 3 kuličky nového koření, 15 kuliček celého pepře, sůl, vývar (z masoxu)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné maso nakrájíme na větší kostky, cibuli najemno zpěníme na sádle dozlatova. Stáhneme z ohně, přidáme papriku a veškeré koření. Vložíme maso, vrátíme zpět na oheň, zprudka orestujeme a za stálého podlévání vývarem dusíme doměkka. Servírujeme v zahřívaném kotlíku se světlým chlebem.

www.tacos.cz Chuť guláše můžeme zvýraznit, přidáme-li před jeho dohotovením na nudličky nakrájenou zelenou papriku, rajčata nakrájená na kousky a rozkrájené brambory. Podáváme už bez přílohy.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 6756x    verze pro tisk

Guláš pro vévodu

Guláš s kysanou smetanou

Guláš se zeleninou

Guláš slovenský (tzv. škvrk)