cpt. Cook
 

Bavorský masový kotlík

Blančin boršč

Boršč

Budapešťský guláš

Burgundský guláš dle Havla

Bzenecká hovězí paprička

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bzenecké ragú

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg vepřového plecka, 2  mrkve, 1/2  květáku, 1/2 menší pórek, 1/2  kedlubna, 20 dkg růžičkové kapusty, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce vepřového sádla, 2 větší brambory, mletý pepř, vegeta, cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nahrubo semeleme nebo nakrájíme na drobné kostičky. Na sádle zpěníme cibuli, do které vložíme mleté maso, osmahneme je, podlijeme a krátce podusíme. Pak přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a kedlubnu, asi po 15 minutách varu přidáme na růžičky rozebraný květák, na plátky nakrájený pórek, brambory a růžičkovou kapustu. Dusíme téměř doměkka. Ochutíme vegetou, třeným česnekem a pepřem. Podle potřeby můžeme ještě zahustit jemně nastrouhaným syrovým bramborem. Podáváme s chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3567x    verze pro tisk

Cikánský guláš

Ďábelský rychloguláš

Dalmatinský guláš

Debrecínský guláš s rajčaty

Dietní hovězí guláš

Dřevorubecký rychloguláš

Dušené vepřové se zelím a knedlíčky z čedaru

Eintopf se salámem a fazolkami

Guláš jugoslávský

Guláš kotlíkový maďarský

Guláš pro vévodu

Guláš s kysanou smetanou

Guláš se zeleninou