cpt. Cook
 

Bavorský masový kotlík

Blančin boršč

Boršč

Budapešťský guláš

Burgundský guláš dle Havla

Bzenecká hovězí paprička

Bzenecké ragú

Cikánský guláš

Ďábelský rychloguláš

Dalmatinský guláš

Debrecínský guláš s rajčaty

Dietní hovězí guláš

Dřevorubecký rychloguláš

Dušené vepřové se zelím a knedlíčky z čedaru

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Eintopf se salámem a fazolkami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg fazolových lusků, 3  cibule, 215 dkg šunkového salámu, 8 plátků anglické slaniny, 1/2 l hovězího vývaru, 1/2 lžička soli, 1/2 lžičky mletého pepře, 1/2 svazek saturejky, 20 dkg brambor
zkopírováno z http://www.tacos.cz Využití salámu je velmi výhodné, protože je vlastně hotový, stačí ho jen prohřát a dává jídlu výraznou chuť. Vyzkoušejte různé druhy salámů, například šunkový, gothajský, uzenky nebo salám s česnekem.

www.tacos.cz Fazolové lusky očistěte, umyjte a rozlámejte na kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky. Salám oloupejte a nakrájejte na plátky. Salám a slaninu opečte do zlatova tak, aby byly křupavé. Pak z tuku vyjměte a opečte na něm cibuli do zlatova. Přilejte vývar, nechte vzkypět, osolte a opepřete. Přidejte fazole a saturejku, přikryjte a nechte asi 20 minut dusit. Brambor oloupejte, jemně nastrouhejte a na posledních 5 minut přimíchejte do jídla. Vyjměte saturejku a přidejte salám a slaninu. Jídlo zamíchejte a ochuťte, můžete použít i petrželku.

www.tacos.cz Tip: Máte-li rádi sladkokyselou příchuť, dejte cukr a ocet.

www.tacos.cz Příloha: Opékané brambory nebo chléb, studené mléko nebo dobře vychlazené pivo.

vloženo 27.04.2017    zobrazeno 982x    verze pro tisk

Guláš jugoslávský

Guláš kotlíkový maďarský

Guláš pro vévodu

Guláš s kysanou smetanou

Guláš se zeleninou