cpt. Cook
 

Bavorský masový kotlík

Blančin boršč

Boršč

Budapešťský guláš

Burgundský guláš dle Havla

Bzenecká hovězí paprička

Bzenecké ragú

Cikánský guláš

Ďábelský rychloguláš

Dalmatinský guláš

Debrecínský guláš s rajčaty

Dietní hovězí guláš

Dřevorubecký rychloguláš

Eintopf se salámem a fazolkami

Guláš jugoslávský

Guláš kotlíkový maďarský

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Guláš pro vévodu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg cibule, 15 dkg slaniny, 1/2 kg zadního hovězího, bujón (masox), bobkový list, tymián, 2 zrnka nového koření, mletý pepř, sůl, 1/2 dl bílého vína, 2 dl kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Drobně pokrájíme cibuli a osmahneme ji na slanině, přidáme na kostky pokrájené hovězí maso, znovu osmahneme, vše zalijeme chladným vývarem z masoxu, okořeníme bobkovým listem, na špičku nože tymiánu, nové koření a pepř. Osolíme a necháme dusit. Chvíli před dodušením masa přilijeme bílé víno a kyselou smetanu. Vše ještě chvíli dusíme, načež měkké maso vyjmeme a omáčku na něj zpět propasírujeme. Vše zjemníme máslem.

www.tacos.cz Příloha: knedlík

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2789x    verze pro tisk

Guláš s kysanou smetanou

Guláš se zeleninou

Guláš slovenský (tzv. škvrk)