cpt. Cook
 

Řecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Červený pokrm

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  vajec, 115 dkg kaškavalu (lze nahradit parmazánem), 10 dkg másla, sůl, moučkový cukr, 1/2 kg rajčat
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rajčata krátce ponoříme do vroucí vody a oloupeme. V kastrole rozpustíme máslo, přidáme pokrájená rajčata, osolíme, osladíme a dusíme tak dlouho, až získáme hustší omáčku. Zatím ušleháme vejce do pěny, přidáme je za stálého míchání k omáčce, vsypeme strouhaný sýr a za stálého míchání necháme trochu zhoustnout, včas odstavíme z ohně. Pokrm podáváme teplý s osmaženými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2271x    verze pro tisk

Gratinovaná rajčata plněná hráškem

Gratinovaná rajčata plněná míchanými vejci

Gratinovaná rajčata s česnekem

Gratinovaná rajčata s vejci a smetanou

Gratinovaná vejce na rajčatech

Letní večeře s rajčaty a vejci

Nadívaná rajčata
(Tomates farcies)

Nadívaná rajská jablíčka

Plněná rajčata

Plněná rajčata po sicilsku

Plněná rajčata s rýží

Plněná rajčata se sýrem

Portugalská rajčata

Provensálská rajská jablíčka s vejci

Rajčata gratinovaná plněná

Rajčata na vejcích

Rajčata pečená se sýrem a vejci

Rajčata pečená se sýrovou náplní

Rajčata plněná banánovou kaší