cpt. Cook
 

Červený pokrm

Gratinovaná rajčata plněná hráškem

Gratinovaná rajčata plněná míchanými vejci

Gratinovaná rajčata s česnekem

Gratinovaná rajčata s vejci a smetanou

Gratinovaná vejce na rajčatech

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Letní večeře s rajčaty a vejci

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  rajčat, 4  vejce uvařená natvrdo, 1/2 středně velká salátová okurka, tvrdý sýr, mletý pepř, 1/2 lžička octa,  trochu soli, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžíce oleje, zelená petrželka nebo pažitka, kopr či mladá cibulová nať
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vejce uvaříme natvrdo, oloupaná a vychladlá nakrájíme na plátky. Stejně nakrájíme rajčata a okurku (buď jen opranou, nebo oloupanou). Vše navrstvíme postupně do mísy, prolijeme sladkokyselou zálivkou s olejem. K tomu podáváme tmavý chléb. Na talíři si každý podle své chuti posype pokrm sýrem a zelenou natí. Kdo rád, může přímo místo octové zálivky prolít pokrm biokysem ochuceným podle chuti.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2708x    verze pro tisk

Nadívaná rajčata
(Tomates farcies)

Nadívaná rajská jablíčka

Plněná rajčata

Plněná rajčata po sicilsku

Plněná rajčata s rýží

Plněná rajčata se sýrem

Portugalská rajčata

Provensálská rajská jablíčka s vejci

Rajčata gratinovaná plněná

Rajčata na vejcích

Rajčata pečená se sýrem a vejci

Rajčata pečená se sýrovou náplní

Rajčata plněná banánovou kaší