cpt. Cook
 

Aidža s masovými kuličkami

Albondigas - masové kuličky v rajské omáčce

Avokádo Zapata

Babiččina paštika
(Pâté Grand-Mère)

Balenky z mletého masa plněné sýrem

Balenky z mletého masa se sýrem

Biff à la Lindström
(Hovězí à la Lindström)

Bifteky po turecku

Bifteky sekané

Cukety v rajské omáčce po arabsku

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Česká velikonoční nádivka

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  30 dkg vepřového plecka, 30 dkg zadního hovězího, 30 dkg uzeného masa nebo jiné tři druhy masa (správně by mělo být jedno z nich jehněčí či kůzlečí), 12 dkg slaniny, 9  rohlíků, majoránka, mletý pepř, mletý zázvor, muškátový oříšek, sůl, 1/2  cibule, zelená petrželka (pažitka, popenec), 12  vajec, kopřiva (hodně)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso najemno pomeleme, uzené, slaninu a cibuli nadrobno pokrájíme, přidáme rohlíky máčené ve vodě nebo ve vývaru z uzeného masa. Někdo rohlíky napřed nakrájené na kostky v troubě opeče nasucho dozlatova. Smícháme s kořením a spoustou nasekaných zelených natí. Solíme opatrně. Přidáme rozšlehané žloutky a potom nadvakrát vmícháme tuhý sníh z bílků, dobře promícháme. Vlejeme do máslem dobře vymazaného pekáče. Zvolna upečeme, podáváme teplé i studené.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2905x    verze pro tisk

Čevapčiči

Čufty se zeleninou

Dánské vepřové kuličky

Dolmas

Dušená rajčata s karbanátky

Dušené mleté maso

Fatimininy tyčinky

Frikadelky

Frikadelky se sýrem