cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Finsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušené maso po finsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg zadního hovězího, 115 dkg vepřové kýty nebo ramínka bez kosti, 115 dkg telecí plece, sůl, 1/2 lžičky mletého nového koření, 12 menších brambor, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžíce másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zapékací misku naplníme na kostky nakrájeným hovězím masem, zalijeme vodou a dusíme 20 minut. Pak přidáme stejně nakrájené vepřové a telecí maso, osolíme, přidáme nové koření, promícháme, zalijeme vodou do poloviny výšky misky, uzavřeme pokličkou a dusíme téměř doměkka v troubě. Pak přidáme nakrájené brambory a pokrm necháme ještě půl hodiny dusit. Nakonec ozdobíme petrželkou, a bylo-li maso libové, přidáme máslo.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2070x    verze pro tisk

Dvojitá roštěnka