cpt. Cook
 

Bruselské hovězí

Budvarská roštěná

Burgundské hovězí
(Boeuf bourguignon)

Carbonada criolla

Celerové nudličky s hovězím masem

Cso koggi bokum

Dahomské calalou

Dánské hovězí

Debrecínská svíčková pečeně

Domácí rostbeef

Dušená hovězí pečeně se sýrem a slaninou

Dušená pečeně na rajčatech

Dušené hovězí maso na hřebíčku

Dušené hovězí maso se šalvějí muškátovou

Dušené hovězí na cibulce s brambory

Dušené hovězí plátky I

Dušené hovězí plátky II

Dušené hovězí plátky se zeleninou

Dušené maso po finsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dvojitá roštěnka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky tlusté 2.15 cm z dobře odleželého hřbetu, vývar z masa, 6 dkg oleje, sůl, mletý pepř, 2 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky na okraji nařízneme, aby se nekroutily, naklepeme, osolíme, opepříme, shrneme do původního tvaru a opečeme je na každé straně 6 až 7 minut. Přendáme je na horkou mísu, olej slijeme a šťávu podlijeme několika lžícemi vývaru nebo vody. Necháme trochu povařit a přidáme máslo. Podáváme zvlášť nebo přelijeme přes maso a obložíme zeleninou nebo zeleninovými saláty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1779x    verze pro tisk