cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hašé z vařeného hovězího

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg hovězího masa nebo jakékoliv zbytky pečeně apod., 3 lžíce strouhanky, vývar, sůl, muškátový květ, majoránka, 1/2  cibule, 6 dkg slaniny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vařené maso jemně umeleme, slaninu drobně pokrájíme a na ní zpěníme posekanou cibulku. Přidáme umleté maso, chvíli podusíme, přidáme strouhanou housku, zalijeme sběračkou polévky, osolíme, okořeníme a chvíli podusíme do zhoustnutí.

www.tacos.cz Účelná sestava: například hašé, šťouchané brambory a jakkoliv salát.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5244x    verze pro tisk

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině