cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Florentské roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky nebo plátky z kýty, 1.15 lžíce másla, 15 dkg slaniny, 1/2 stroužek česneku, mletý zázvor, citrónová kůra, 1/8 l bílého vína, vývar, sůl, 1/2 lžičky škrobové moučky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme a osolíme. Protkneme každou 2-3 proužky slaniny. Rozpálíme máslo a roštěnky na obou stranách opečeme. Pak je mírně podlijeme vývarem a polovinou vína, přidáme kousek citrónové kůry, špetku zázvoru, hrubě usekaný česnek a dusíme za občasného obracení do měkka. Šťávu zahustíme zálivkou ze zbytku vína a škrobové moučky a necháme přejít varem. Vyjmeme citrónovou kůru ze šťávy.

www.tacos.cz Příloha: jemné noky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2538x    verze pro tisk

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině