cpt. Cook
 

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Horalský tymbál

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězí svíčkové, 12 dkg cibule, 8 dkg oleje, 1.2 dl vermutu, 2 dkg kapie, 12 dkg pórku, 2 cl sójové omáčky, sůl, chilli, karí koření, škrobová moučka, 2  vejce, 8 dkg oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Svíčkovou nakrájíme na nudličky, okořeníme a spojíme škrobem a vejcem, dobře vymícháme a pečeme zprudka na oleji do měkka. Před dopečením přidáme na plátky krájenou cibuli, pórek a kapii, vše ochutíme vermutem a sójovou omáčkou.

www.tacos.cz Příloha: brambory či rýže v různých úpravách

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3132x    verze pro tisk

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině

Hovězí kostky s badyánem

Hovězí kuličky s ananasem