cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Frankfurtská pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg roštěnce, 2  párky, 10 dkg slaniny, sůl, 15 dkg másla, 1/2 lžíce cibule, 1/2 lžíce mrkve, 15 zrnek celého pepře, 1/4 l kysané smetany, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso osolíme a podélně protkneme tenkými párky. Slaninu nakrájíme na klínky a zasuneme je do masa. Zbytek slaniny nakrájíme nadrobno, v pekáči vyškvaříme do sklovita, přidáme máslo a zeleninu a necháme na tomto základě maso po všech stranách opéci. Pak dusíme přiklopené na plotně asi 1 hodinu, přidáme pepř a dopečeme v troubě do červena. Ke konci přilijeme smetanu s moukou a necháme zapéci. Hotovou pečeni pokrájíme, trochu pokropíme procezenou omáčkou a ostatní podáme v omáčníku.

www.tacos.cz Příloha: makaróny sypané opraženou strouhankou nebo nočky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5031x    verze pro tisk

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině