cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí Acapulco

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg zadního hovězího nakrájeného na kousky, 2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce oleje, 3 listy řapíkatého celeru nakrájené nadrobno, 1/2  cibule nasekaná nadrobno, 3  feferonky nakrájené nadrobno, 3.15 dl hovězího vývaru, 2 lžičky mletého kmínu, 1/2 lžička chilli, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso poprášíme moukou a na rozpáleném oleji krátce po obou stranách osmahneme. Přidáme všechny přísady na a malém plameni krátce podusíme. Směs přendáme do pekáče nebo zapékací misky, přikryjeme alobalem a pečeme v troubě při 200°C asi 2 hodiny.

www.tacos.cz Příloha: tortilové placky nebo rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2426x    verze pro tisk

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině