cpt. Cook
 

Boršč

Boršč

Boršč (ruská a polská polévka)

Boršč (ruská polévka z červené řepy)

Bouillabaisse (francouzská rybářská polévka)

Bramborová polévka - játrová

Bujabéza

Celerová polévka s masovými knedlíčky

Čichirtma - polévka ze skopového

Čichirtma po gruzínsku

Čínská nudlová polévka

Čínská polévka s tykví

Čínská slepičí polévka s nudlemi

Čínská zelná polévka s vepřovým masem

Dietní polévka z kuřete

Dršťková polévka

Dršťková polévka se zeleninou

Drůběží polévka à la Hubertus

Drůbková zadělávaná s játrovými knedlíčky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fazolková polévka s masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 lžíce telecího masa nebo drůbežího mletého, 2 lžíce sterilovaných fazolových lusků, 1/2 lžička hladké mouky, 1/2 lžičky másla, sůl, zelená petrželka nebo pažitka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso opražíme nasucho v teflonové pánvi, zalijeme vodou, osolíme a vaříme pod pokličkou doměkka. Mouku upražíme dožluta nasucho, zalijeme vodou a povaříme. Pak přidáme maso, pokrájené a propláchnuté fazolky a krátce povaříme. Dochutíme petrželkou nebo pažitkou a podle chuti přisolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2278x    verze pro tisk