cpt. Cook
 

Boršč

Boršč

Boršč (ruská a polská polévka)

Boršč (ruská polévka z červené řepy)

Bouillabaisse (francouzská rybářská polévka)

Bramborová polévka - játrová

Bujabéza

Celerová polévka s masovými knedlíčky

Čichirtma - polévka ze skopového

Čichirtma po gruzínsku

Čínská nudlová polévka

Čínská polévka s tykví

Čínská slepičí polévka s nudlemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čínská zelná polévka s vepřovým masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg vepřového bůčku, 30 dkg zelí, 2 lžíce oleje, 1/2 hrst sušených hub, pálivá paprika (podle chuti), sůl, moučkový cukr, 1/2 špetka glutasolu, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce vína, 1.2 l vody nebo vývaru, jarní cibulka (naťová nebo menší cibule a pažitka)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osmahneme na oleji. Přidáme jemně nakrájené zelí, opečeme a zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme houby, papriku a povaříme 20 minut. Pak přidáme sójovou omáčku, glutaman, víno, sůl, špetku cukru. Před koncem varu přidáme nakrájenou naťovou cibuli nebo na jemná kolečka nakrájenou cibuli a pažitku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5027x    verze pro tisk

Dietní polévka z kuřete

Dršťková polévka

Dršťková polévka se zeleninou

Drůběží polévka à la Hubertus

Drůbková zadělávaná s játrovými knedlíčky

Fazolková polévka s masem