cpt. Cook
 

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Filipíny   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí jazyk

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg hovězího jazyka, 7 lžic sójové omáčky, 15 lžic oleje, 2 stroužky česneku rozdrcené, 1/2  cibule nakrájené nadrobno, 2 dl rajčatové šťávy, 6 lžic kečupu, 1/2 dl bílého vína, 6 dl hovězího vývaru, 2  bobkové listy, 1/2 lžičky fenyklu, 2.15 dl strouhaného tvrdého sýra, 215 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 10 dkg oliv zelených plněných, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hovězí jazyk uvaříme 20 minut ve vodě. Jazyk vyndáme a oloupeme. Oloupaný jazyk vrátíme do hrnce a vaříme dalších 90 minut. Uvařený jazyk pomažeme sójovou omáčkou a na rozpáleném oleji osmažíme do zlatova. Vyndáme a nakrájíme na tenké plátky. Na pánvi rozpálíme zbytek oleje a na něm osmahneme cibuli a česnek do zlatova. Přidáme rajskou šťávu, kečup, vývar, víno, fenykl a bobkový list. Přidáme jazyk a dusíme 15 minut. Přidáme zbytek přísad a dusíme dalších 5 minut. Podle chuti posolíme a popepříme, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 6763x    verze pro tisk

Hovězí jazyk uzený

Hovězí kostičky v zelenině