cpt. Cook
 

Dušené kuře s garam másalou

Dušené kuře s křenem

Dušené kuře s míšeninou

Dušené kuře se žampióny

Fénix s císařskou omáčkou

Flambované kuře na slanině

Glazovaná kuřecí stehýnka

Gratinované kuřecí řízky s chřestem

Gruzínské kuře

Chop Suey

Chop Suey

Chop suey

Chop-suey z kuřete

Chutně pečené kuře

Indie   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Indické kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 4 dl bílého jogurtu, 1/2  cibule nakrájet nadrobno, 4 stroužky česneku, 1/2  feferonka, 1/2 lžička koriandru, 1/2 lžička mletého zázvoru, 1/2 lžička kardamomu, 8 dl kuřecího vývaru, 2 lžíce čerstvě nasekané zelené petrželky, 4 lžíce másla, 2 lžíce oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rozporcované kuře dáme do misky, posolíme a popepříme. Přidáme jogurt a všechny kousky kuřete dobře pokryjeme. Přikryjeme a necháme marinovat 1 hodinu při pokojové teplotě. V mixéru smícháme cibuli, rozdrcený česnek, nasekanou feferónku a koření a rozmixujeme na jemnou pastu. Na pánvi rozpálíme olej s máslem, přidáme kořeněnou pastu a 5 minut osmahneme. Do pánve přidáme kuře s jogurtem, přilijeme vývar, přikryjeme pokličkou a na mírném plameni vaříme 45 minut. Přimícháme petrželku a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2070x    verze pro tisk

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Kantonské kuře

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)