cpt. Cook
 

Indické kuře

Indie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Indické kuřecí

Nasi Goreng

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg kuřecích prsíček, 115 dkg cibule, 15 dkg másla, 115 dkg pórku, 215 dkg paprik (zelená, červená a žlutá), 15 dkg jidášova ucha, 40 dkg vařené rýže, 2.15 dkg sambal olek (chilli papričky), 3 dkg sójové omáčky, sůl, mletý zázvor, kurkuma, 3 stroužky česneku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na proužky nakrájená kuřecí prsa marinujeme v sójové omáčce, zázvoru a kurkumě minimálně jeden den. Na másle podusíme na proužky nakrájenou cibuli, papriku, pórek spolu s čínskými houbami. Zvlášť opečené kuřecí proužky vložíme do pánve s podušenou zeleninou a smícháme. Ke konci přidáme vařenou rýži. Vše dochutíme solí, kurkumou, česnekem, sambal olek a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2292x    verze pro tisk

Jednoduché kuře na pepři

Kantonské kuře

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)

Karí kuře

Kohout na víně
(Coq au vin)

Kokosové kuřecí curry

Korma murg curry
(Kuřecí kari ve stylu korma)

Korma z kuřete I.

Korma z kuřete II.

Kořeněný pilav s kuřetem
(Másalam pulao)

Kotíkovo kuře na karí

Kuřata na másle sváteční

Kuřata na zelenině vydatná

Kuře à la Jang Kuej-Fej

Kuře a la Pompadour

Kuře à la Tahiti

Kuře Adobo