cpt. Cook
 

Dušené kuře s garam másalou

Dušené kuře s křenem

Dušené kuře s míšeninou

Dušené kuře se žampióny

Fénix s císařskou omáčkou

Flambované kuře na slanině

Glazovaná kuřecí stehýnka

Gratinované kuřecí řízky s chřestem

Gruzínské kuře

Chop Suey

Chop Suey

Chop suey

Chop-suey z kuřete

Chutně pečené kuře

Indické kuře

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kantonské kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg kuřecích prsíček, 3 lžíce kečupu, 15 lžic sójové omáčky, 1/2 dl vývaru z drůbeží kostky, 3  feferonky, 20 dkg zelí, 1/2  pórek, 15 dkg lískových ořechů, vegeta, sůl, 2 lžíce škrobové moučky, 1/2  vejce, olej, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Prsíčka nakrájíme na plátky, přidáme vejce, část škrobu, glutasol a špetku soli a vše promícháme. Necháme odležet. Hlávkové zelí nakrájíme na kostičky, 5 minut povaříme, propláchneme studenou vodou a necháme na sítu okapat. Pórek nakrájíme na plátky, feferonky jemně nasekáme. Připravené maso v rozehřátém oleji do světlerůžova osmažíme, olej zčásti slijeme a přidáme zeleninu, feferonky a na sucho opražené, slupek zbavené lískové ořechy. Podlijeme vývarem, podusíme, přidáme kečup, zakapeme citrónovou šťávou a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vývaru, zbytku škrobu a vegety. Krátce podusíme, podle chuti osolíme a ihned podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2292x    verze pro tisk

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)