cpt. Cook
 

Indické kuře

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kantonské kuře

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg kuřecích prsíček, 3 lžíce kečupu, 15 lžic sójové omáčky, 1/2 dl vývaru z drůbeží kostky, 3  feferonky, 20 dkg zelí, 1/2  pórek, 15 dkg lískových ořechů, vegeta, sůl, 2 lžíce škrobové moučky, 1/2  vejce, olej, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Prsíčka nakrájíme na plátky, přidáme vejce, část škrobu, glutasol a špetku soli a vše promícháme. Necháme odležet. Hlávkové zelí nakrájíme na kostičky, 5 minut povaříme, propláchneme studenou vodou a necháme na sítu okapat. Pórek nakrájíme na plátky, feferonky jemně nasekáme. Připravené maso v rozehřátém oleji do světlerůžova osmažíme, olej zčásti slijeme a přidáme zeleninu, feferonky a na sucho opražené, slupek zbavené lískové ořechy. Podlijeme vývarem, podusíme, přidáme kečup, zakapeme citrónovou šťávou a zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, vývaru, zbytku škrobu a vegety. Krátce podusíme, podle chuti osolíme a ihned podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2641x    verze pro tisk

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)

Karí kuře

Kohout na víně
(Coq au vin)

Kokosové kuřecí curry

Korma murg curry
(Kuřecí kari ve stylu korma)

Korma z kuřete I.

Korma z kuřete II.

Kořeněný pilav s kuřetem
(Másalam pulao)

Kotíkovo kuře na karí

Kuřata na másle sváteční

Kuřata na zelenině vydatná

Kuře à la Jang Kuej-Fej

Kuře a la Pompadour

Kuře à la Tahiti

Kuře Adobo