cpt. Cook
 

Indické kuře

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Kantonské kuře

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)

Karí kuře

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kohout na víně

Coq au vin

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  1/2  kohout, 7 l burgundského červeného vína, 4  cibule, 10 dkg žampiónů, 1/2 stroužek česneku, tymián, bobkový list, 12.15 dkg anglické slaniny, 1/2 lžíce hladké mouky, 3 lžíce oleje, 2.15 dkg másla, koňak, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hrnci rozehřejte olej a máslo. Oloupejte cibule a slaninu nakrájejte na kostičky. V hrnci orestujte nakrájenou cibuli a slaninu. Mladého kohouta naporcujte a v hrnci ho opečte dozlatova. Osolte a opepřete. Když je kohout opečený, oflambujte ho koňakem a zaprašte moukou. Obracejte ho dřevěnou lžící. Zalijte vínem, přidejte česnek, houby a koření. Přiklopte a 20 minut poduste. Omáčku podle chuti dokořeňte.

www.tacos.cz Příloha: brambory vařené v páře

vloženo 06.08.2007    zobrazeno 3483x    verze pro tisk

Kokosové kuřecí curry

Korma murg curry
(Kuřecí kari ve stylu korma)

Korma z kuřete I.

Korma z kuřete II.

Kořeněný pilav s kuřetem
(Másalam pulao)

Kotíkovo kuře na karí

Kuřata na másle sváteční

Kuřata na zelenině vydatná

Kuře à la Jang Kuej-Fej

Kuře a la Pompadour

Kuře à la Tahiti

Kuře Adobo