cpt. Cook
 

Arrosto di vitello al latte
(Telecí pečeně v mléce)

Boloňské řízky

Brněnské telecí řízky

Curyšské telecí

Frankfurtské telecí závitky

Gratinované telecí řízky

Gratinované telecí řízky nebo kotlety

Gratinované telecí řízky se šunkou a žampióny

Kapsa s tuňákem
(Spinacino ripieno al tonne)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Karlovarská telecí roláda

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg telecí kýty, 115 dkg šunky, 15 lžic tuku, 4  vejce, 2  nakládané okurky, sůl, vývar na podlití, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme a poklademe plátky šunky. Na 2 až 3 lžících tuku umícháme osolená vejce, přidáme na nudličky nakrájenou okurku. Rozložíme na maso. Maso svineme v roládu, povážeme nití, vložíme na pekáč s rozpuštěným tukem a po všech stranách opečeme do zlatova. Roládu podlijeme vývarem a za občasného polévání vypečenou šťávou pečeme 1 1/4 hodiny. Šťávu zahustíme tukem smíchaným s moukou, osmahneme a rozšleháme. Podáváme s brambory a salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2907x    verze pro tisk

Máslové telecí řízky

Máslový řízek se sýrem

Mrkev dušená s telecím masem

Parmský telecí řízek

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Pikantní masová směs

Plněné telecí závitky

Přírodní řízky

Přírodní telecí řízky s česnekem a smetanou

Ražniči