cpt. Cook
 

Arrosto di vitello al latte
(Telecí pečeně v mléce)

Boloňské řízky

Brněnské telecí řízky

Curyšské telecí

Frankfurtské telecí závitky

Gratinované telecí řízky

Gratinované telecí řízky nebo kotlety

Gratinované telecí řízky se šunkou a žampióny

Kapsa s tuňákem
(Spinacino ripieno al tonne)

Karlovarská telecí roláda

Máslové telecí řízky

Máslový řízek se sýrem

Mrkev dušená s telecím masem

Parmský telecí řízek

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní masová směs

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg telecí kýty, sůl, 1/2 lžičky mletého pepře, 1/2 lžíce hladké mouky, 3 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 1/2  cibule, 30 dkg žampiónů, 1/2 šálek bílého vína, 1/2 šálek smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Prudce je opečeme na rozehřátém oleji, vyjmeme a uložíme na teplo. K oleji přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampióny a společně je osmahneme. Zalijeme vínem a chvíli podusíme. Potom přilijeme smetanu a na mírném plameni prohříváme, až omáčka zhoustne. Do omáčky přidáme nudličky opečeného masa a prohřejeme. Podle chuti ještě osolíme a opepříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3105x    verze pro tisk

Plněné telecí závitky

Přírodní řízky

Přírodní telecí řízky s česnekem a smetanou

Ražniči