cpt. Cook
 

Itálie - Lombardie   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Arrosto di vitello al latte

Telecí pečeně v mléce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg telecí kýty, 4 plátky slaniny pancetta, sůl, hladká mouka, 10 dkg másla, 1/2 l mléka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Telecí kýtu prošpikujte pancettou, poprašte moukou a osolte. V pekáčku rozehřejte máslo a maso na něm ze všech stran nechte zatáhnout, nenechte ale příliš opražit. Zalejte plnou naběračkou mléka, pekáč přikryjte a nechte péči či vařit při střední teplotě. Čas od času přidejte trochu mléka. Na konci by mělo být maso měkké a omáčka dobře zredukována. Maso nakrájejte na plátky, zalejte omáčkou a podávejte.
vloženo 02.05.2010    zobrazeno 1949x    verze pro tisk

Boloňské řízky

Brněnské telecí řízky

Curyšské telecí

Frankfurtské telecí závitky

Gratinované telecí řízky

Gratinované telecí řízky nebo kotlety

Gratinované telecí řízky se šunkou a žampióny

Kapsa s tuňákem
(Spinacino ripieno al tonne)

Karlovarská telecí roláda

Máslové telecí řízky

Máslový řízek se sýrem

Mrkev dušená s telecím masem

Parmský telecí řízek

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Pikantní masová směs

Plněné telecí závitky

Přírodní řízky

Přírodní telecí řízky s česnekem a smetanou

Ražniči